Ce bine e! Multumesc, 321sport!


Se vede pe chipul meu cât de tare mi-a priit tura de alergare din seara asta? Nu știu cum se vede,  dar eu știu cum mă simt: EXCELENT!


Firește,  nimic nu e întâmplător! Nici faptul că,  din întâmplare, am dat pe Facebook peste gașca asta faină. Se vorbea despre un eveniment în cadrul programului #PotSaZbor #Dela1la21, un program organizat de 321sport, care te ajută sa alergi de la 1 la 21 de kilometri, zburând la un semimaraton din mai. M-am întrebat dacă vreau să zbor (adevărul e că aș vrea, dar alte zboruri îmi trec prin cap, inclusiv un salt cu parașuta) sau dacă vreau să particip la vreo competiție. Și da, și nu. Rămâne de văzut. Însă știam sigur că vreau să încep un program de mișcare,  diferit de ceea ce pot și fac in mod obișnuit. Chiar mă gândeam la alergare. Am și avut câteva tentative, reușite - aș spune, dar de una singură nu găseam prea ușor motivația să ies din casă.
Noroc cu evenimentul de care vă spuneam! M-am înscris în grup, am obținut codul de participare, apoi au început să apară scuzele: e prea târziu, e prea departe, nu am unde să mă schimb. Am înteles destul de repede că era doar felul în care încercam să amân ceva ce știam că o să mă scoată din zona de confort. Am decis că nu voi amâna, așa că mi-am pregătit echipamentul, apa cu electroliți și un shake proteic de refacere. Am plecat la serviciu, mi-am facut treaba și seara am pornit spre Parcul Herăstrău, unde se strâgea gașca. Lume multă și  faină. Radu, cel care conducea ostilitățile venise direct din aeroport, special pentru tura asta săptămânală. Simpatic tip, cu vorbele de duh la el. Reguli, tipsuri, încălzire și... alergare. Dintre turele de 3, 7 și 10 kilometri, eu am ales-o pe cea de 7. Ritmul a fost mai alert decât eram eu obișnuită din turele mele solitare. Însă m-a ajutat Ștefan. Habar nu am cine e, dar a fost extraordinar. Știind că e prima mea tură cu gașca, s-a adaptat ritmului meu și m-a susținut până la capăt. Necondiționat. Mulțumesc, Ștefan! Ai 10 puncte de la mine!
În rest, comunitate, contacte, oameni noi și o încheiere grozavă pentru o zi care altfel n-ar fi ieșit din tipare.
Felicitări, 321sport pentru inițiativă! Ne vedem săptămâna viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu